ديدارموسس و كادر مدرسه علميه خواهران الزهرا س آباده طشك با خانواده شهيد عبدالمهدي خاكپور در شهر داراب
با توجه به برنامه ريزي هاي به عمل آمده در خصوص برنامه هاي ايام الله دهه فجر، جهت ايجاد زمينه اجراي برنامه ها، موسس، مدير ومعاون پژوهش مدرسه علميه خواهران الزهرا س به همراه مسئول بسيج فرهنگيان شهر آباده طشك با خانواده «شهيد عبدالمهدي خاكپور» در شهرستان داراب ديدار كردند تا ضمن بزرگداشت ياد و نام شهداي انقلاب، كسب اجازه اي جهت برگزاري يادواره شهداي انقلاب با محوريت «شهيد خاكپور» ( اولين شهيد شهرستان داراب) داشته باشند.
به گزارش پايگاه خبري-اطلاع رساني حوزه هاي علميه خواهران، در اين ديدار «حجت الاسلام و المسلمين عليرضا سفار» امام جمعه شهر آباده طشك، «آقاي محسن شيخعلي» مسئول بسيج فرهنگيان شهر، «خانم پريجان خواجه» مدير مدرسه و
«خانم صديقه ميرشكاري» معاون پژوهش مدرسه علميه خواهران آباده طشك حضور داشتند.
«شهيد عبدالمهدي خاكپور» اولین شهید داراب است كه در سن 17 سالگي به درجه رفيع شهادت نايل شده است. وي در سوم بهمن ماه سال 1340 مصادف با نیمه شعبان میلاد با سعادت حضرت قائم (عج) در خانواده ای مذهبی ، پا به عرصه حیات گذاشت که به یمن آن ایام خجسته نام وی را عبدالمهدی نهادند.
او دوران کودکی و تحصیلات خود را از دبستان تا دبیرستان پشت سرگذاشت و در تمام طول تحصیل جزو شاگردان ممتاز ؛چه از نظر درسی و چه از نظراخلاقی زبانزد خاص و عام بود. دوران نوجوانی به فراگیری قرآن و شرکت در کلاس های قرآن نزد اساتید برجسته و روحانیون شهرستان و اعزامی از قم از جمله حضرت حجه الا سلام عابدی نژاد قرار گرفت.
مطالعه کتب دینی از جمله کتاب های دکتر شریعتی، شهید مطهری و سایر بزرگان ساعات اوقات فراغت او را تشکیل میداد. با شهادت حاج آقا مصطفی خمینی در سال 1356 روند زندگی مهدی بکلی تغییر نمود و در کلیه مراسم دینی و مذهبی به صورت پنهان و آشکار اعلامیه ها و نوارهای سخنرانی حضرت امام (ره) و سایر وابستگان را در جهت کسب آگاهی و اطلاع از آن زمان به دست دوستان و آشنایان میرساند. وي پس از مجاهدت در جهت اجرای عدالت و مبارزه با ظلم و ستم و استبداد سرانجام در روز نهم ماه مبارک رمضان مصادف با روز 23 مرداد 1357 با لبانی تشنه و در حالت روزه داری به معبود خود پیوست.