استاد اخلاق مدرسه علمیه الزهرا (س)آباده طشك :
مهارت ارتباط موثر یک مهارت ارتباطی در زندگی است
خانم منا تيموري استاد اخلاق مدرسه علمیه الزهرا (سلام الله عليها) آباده طشك گفت: مهارت ارتباط موثر یک مهارت ارتباطی در زندگی است که اغلب مواقع نادیده گرفته می شود.
به گزارش خبر گذاري كوثر از استان فارس خانم منا تيموري استاد اخلاق مدرسه علمیه الزهرا (سلام الله عليها) آباده طشك در نشست اخلاقي با محوريت «راز داري و امانت داري » كه در سالن اجتماعات مدرسه علميه الزهرا (سلام الله عليها) آباده طشك و با حضور طلاب و داشن آموختگان برگزار شد ، گفت : یکی از مهم ترین مهارت های زندگی مهارت ارتباط موثر است که بهبود آن به تمام جنبه هاي زندگي شخصي و اجتماعي كمك نموده و منجر به آرامش و پيشرفت در زندگي خواهد شد.
وي در ادامه ضمن تعریف مقوله ارتباط موثر بیان داشت : به شرط داشتن مهارت های لازم ،برقراری این ارتباط ثمربخش بوده و انتقال افکار و احساسات به صورت دو طرفه و با مدیریت احساسات همراه خواهد شد؛ چرا که شرط داشتن ارتباط موفق با دیگران همین کنترل و مدیریت وداشتن مهارت چگونگی برخورد با احساساتي مثل خشم ، ناراحتي ، ترس ، نفرت ، تعجب و لذت حتي در موقعيت هاي پر از چالش می باشد.
ايشان با بهره گيري از آيات و روايات به راهکارهای برقراری ارتباط موثر و مثبت با دیگران اشاره و افزود: كمك به ديگران ، مثبت انديش بودن ، خوب گوش كردن ، صادق و راستگو بودن ، مودب ومهربان بودن وداشتن يك مشاور وراهنما در زندگي باعث مي شود كه با ديگران بهتر ارتباط بر قرار كنيد.
استاد در آخرضمن بیان توضیحات تکمیلی در باب ارتباط موثر، تعمیم دادن رفتار به ديگران ، دادن لقب یا برچسبی به افراد، پیش قضاوتها،. مسخره کردن و تحقیر دیگران، نصیحت کردن، صحبت کردن به صورت امری و تهدید کردن را از عوامل بازدارنده ارتباط موثر بر شمرد وگفت: تمسخر و بد صدا كردن ، تكبر و غرور نیز مانع بزرگي براي ايجاد ارتباط موثر بوده و راه حل برقراري بسياري از ارتباطات موثر را اصلاح لحن و زبان بدن معرفی کرد.